AFYONKARAHİSAR / DAZKIRI - Yüreğil Koralkim Ortaokulu

Yüreğil Koralkim Ortaokulu

Adres
DEMİREL MAHALLESİ İSTASYON CADDESİ NO25 YÜREĞİL KASABASI / DAZKIRI / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Yüreğil Koralkim Ortaokulu olarak: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Yüreğil Koralkim Ortaokulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır
Öğretim Şekli :Tam Gün. Taşımalı öğrenci yok.
Başlama : 08:30 Bitiş : 15:20
Ulaşım
Afyonkarahisar´a 145 km Dazkırı ilçemize 5km mesafededir. okulumuza uzak mesafelerden havayolu ile (Denizli-Çardak havalimanı 25 km mesafede), Demiryolu ile (Dazkırı tren istasyonu köyümüze 3 km mesafede), Karayolu ile (Ankara-Denizli karayolu 4 km mesafede) ulaşabilirsiniz.
Servis Bilgisi
servis ve toplu ulaşım imkanı yoktur. kişisel aracınız ile yada taksi ile ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Köyümüz Afyonkarahisar´a 145 km Dazkırı ilçemize 5 km mesafededir.Denizli´ye 78, Isparta ve Burdur illerine 95 km mesafededir.
AFYONKARAHİSAR 145 KM / DAZKIRI 5 KM
TAEKWOONDO KURSU, GELENEKSEL OKÇULUK KURSU